Autentiske tekster

SKRIV SÅ DEN BEDSTSÆLGENDE BOG – ELLER DE INSPIRERENDE ARTIKLER, WEBTEKSTER, BLOGPOSTS...!


Drømmer du om at skrive – eller skrive endnu bedre?

Måske er du i gang – men har svært ved at komme videre?

Lad mig hjælpe dig.

Som journalist og skrivecoach har jeg mange års erfaring med både artikler, webtekster og bøger

 

OBS! Brug for et lille skub til at komme i gang?

Få 15 minutters gratis skriverådgivning over telefonen!

Mail mig et par ord om dit projekt og dit behov på info@maikenbuchwald.dk, og jeg vender hurtigt tilbage

……………………………………………………….

 

Vil du gerne kunne skrive skønne stærke tekster til din hjemmeside, et nyhedsbrev eller på din blog? Drømmer du om at kunne skrive velskrevne og vedkommende artikler? Eller har du måske lyst til at skrive en hel bog om det, du arbejder med eller brænder for?

Måske skriver du allerede men savner lidt skriveteknisk viden, sproglig inspiration, faglig feedback, gode udgivelsesfif og/eller kollegial sparring?

Uanset hvad,  så lad ikke vaklende selvtillid, blokerende selvsnak og andre benspænd spærre dig vejen.

Hop med på mit skriveforløb „AUTENTISKE TEKSTER - skriv som den , du er, til dem, du vil nå” i København


Og opdag at skrive… Det kan du sagtens!

På blot fire workshop-dage (1 hver 14. dag) vil du få styrke og redskaber til at lukke munden på alt og alle, som ikke støtter din proces (inkl. din egen indre kritiker) – samt teknikker og inspiration til at udfolde din indre skribent, så hun både vokser og blomstrer.

”Autentiske tekster” er et kursusforløb i små grupper, hvor fokus er på dig både som skribent og som menneske   – og på effektive skriveprocesser, levende sprog, journalistiske skriveværktøjer og optimal skrivetilstand (Skrot skriveblokeringerne).

Og meget vigtigt: Altsammen med udgangspunkt i dit eget skriveprojekt!

Du vil bl.a.

  • Opdage, hvem du er som skribent/forfatter – og hvem der er dine kernemålgrupper
  • Lære hvordan du skaber en god skrivetilstand – og undgår skriveblokeringer
  • Udvikle din unikke skrivestil og sprogtone
  • Træne skriveteknikker, som sikrer, at du fremover kan skrive i flow: inspireret og godt, frit, og selvsikkert.

I den „tekniske” del vil du stifte bekendtskab med bl.a.

  • De 4 trin til en fuldtræffer-tekst
  • Den journalistiske værktøjskasse
  • Det sproglige serviceeftersyn

Og fordi målet med forløbet er at gøre dig til en god skribent/forfatter, skal du selvfølgelig også skrive – både på og mellem de 4 workshops!

Mellem hver workshop holder vi hinanden i  hånden og til ilden via mail og Facebook. Og i en afsluttende personlig 1:1 session sørger jeg for, at du kommer godt videre og frem mod dit mål.

Prisen for forløbet inkl. feedback mellem workshops og den afsluttende 1:1 session er  6.000 kr. Tilmeld dig mit nyhedsbrev – så får du 25% rabat

Næste forløb starter 9. januar 2018

SPØRG LØS, BESTIL PROGRAM og BOOK DIN PLADS  på info@maikenbuchwald.dk

…………………………………..

Det siger deltagerne:

„Indholdet i skriveforløbet „Autentiske tekster” var for mig meget lærerigt – jeg har fået nogle værktøjer med mig, som jeg bruger i mit daglige arbejde med at skrive tekster bl.a. til virksomhedens hjemmeside. Jeg har lyst til at skrive nu, det har ikke været tilfældet tidligere. Forløbet er godt planlagt, undervisningen er meget alsidig, og Maiken Buchwald er god til at holde opmærksomheden hos deltagerne.”

Elisabeth Aktor, Aktor Innovation, rådgivning og procesudvikling – www.aktor.dk

…………..

”Nogle gange i livet lander man på et kursus, som giver så meget mening, at det ressonerer med det inderste i hjertet – sådan et kursus var Autentiske Tekster for mig! At blive kyndigt guidet gennem det skrevne ord af Maiken Buchwald er en fornøjelse – både fordi hun er skarp og kompetent på sit felt, og fordi hun så brændende ønsker at inspirere os andre til at skrive. For mig – som absolut novice udi den skrevne formidling – blev det starten på en ny stemme i mit liv, og jeg føler nu, at jeg har redskaberne til at gå i gang og modet til at turde tro på det jeg ønsker at skrive. Dét har Maiken været kick-starter og inspirator på!

Så hvad enten du drømmer om at skrive blogs, udarbejde en kommunikativt stærk hjemmeside, skrive en bog eller noget helt fjerde, så gør dig selv en tjeneste og meld dig til kurset ”Autentiske tekster”

Henriette Claydon-Smith, Enneagram-konsulent, underviser og Integral Coach.

………..

„Skriveforløbet „Autentiske tekster” gav mig ny skriveviden og ny inspiration og har motiveret mig til at komme videre med mit aktuelle skriveprojekt. Maiken Buchwald er en engageret og vidende underviser, som for alvor træder i karakter, når hun giver feedback på det, man har skrevet. Dér er hun bare eminent!”

Helena Møller – journalist og forfatter