Hold ferie med flow i den tyrkiske skærgård

7. – 15. juli 2018

…sommerens skønneste bådferie er for dig, der har lyst til BÅDE at geare ned og slappe af OG blive klogere (også på dig selv)

Sommerens Ferie med flow bliver holdt ombord på det charmerende træskib, Topkapi 3. Vi stævner ud fra den charmerende lille havneby Fethiye og krydser rundt indenskærs i den naturskønne Fethiye-bugt i den tyrkiske skærgård.

Ferie med flow er

  • Eksklusiv – fordi der kun er plads til 10 gæster omborg på MS Tokapi 3 og alt fra kvaliteten af kahytten og maden til undervisningen og serviceniveauet er helt i top
  • Afslappet – fordi du helt selv bestemmer, hvornår du vil deltage i en workhop eller en udflugt, og hvornår du hellere vil nyde solen, havet, friheden og samværet med dig selv.
  • Udviklende– fordi vi undervejs vil introducere dig til en håndfuld effektive værktøjer, som du fremover kan bruge til at skabe indre og ydre ro, nå dine mål, tackle dine udfordringer og få endnu mere kvalitet og glæde ind i dit liv.

Det giver energi at være på vandet, og det enkle liv og faste rutiner, der er ombord på en båd, giver tid til fordybelse og ro til at reflektere, udveksle, dase – og til evt. at skrive.

I år giver vi dig nemlig hele 2 workshop-tilbud ombord:

  • 5 workshops, hvor vi – meget gerne med udgangspunkt i en personlig udviklingsproces – skal arbejde med værktøjer fra metoderne De 5 stærke.
  • 3 Skriv med hjertet-workshops

PLUS personlig sparring 24-7

Du kan vælge at deltage i det hele – eller du kan vælge de workshops, der passer dig allerbedst og få så meget desto mere tid til at slappe af, svømme, læse og sole.

……….

Ugens program – helt kort

Vi ankommer lørdag – og søndag morgen begynder så feriens kursusdel.

De fleste dage vil der være workshop om formiddagen. Enkelte dage arbejder vi desuden en times tid sidst på eftermiddagen, men bare rolig – der bliver også masser af tid til at nyde solen og stjernerne, det skønne vand og det gode selskab.

Midt på ugen anløber skibet havn for at proviantere. Imens tager vi på en spændende udflugt rundt i det storslåede Dalyan delta, hvor vi bl.a. skal opleve havskildpadder, inspicere det historiske Kaunos – og forskønnes et mineralrigt mudderbad.

I ugens løb kan du blive sejlet i land små naturskønne øer i skærgården. Og hver aften kaster skibet anker for natten i lune blikstille bugter og vige, så du, hvis du har lyst, kan sove på dækket under et blinkende tæppe af stjerner.

Den sidste aften anløber skibet havnen i Fethiye, hvor ferien dagen efter afrundes med wellness i et ægte tyrkisk bad, shopping og afslapning med mulighed for både at gå på opdagelse i den mere end 2000 år gamle havneby – og på cafe…

Læs mere om livet ombord på Topkapi 3 HER

Ferie med flow koster 12.700 kr og omfatter

  • Fly København/Rhodos t/r
  • 7 dages krydstogt i 
dobbeltkahyt
  • Fuld pension  ombord(ex. 
drikkevarer)
  • Workshops inkl. 
materialer – og sparring 24-7

OBS! Uden fly er prisen for ferien 7.750 kr.

Ferie med flows skriveferie arrangeres i samarbejde med www.kursusferie.dk  Marianne Dümen fra kursusferie.dk varetager bestillinger og besvarer spørgmål om rejsen og båden – skriv til hende på mail marianne@kursusferie.dk

Og du kan selvfølgelig også skrive til mig på info@maikenbuchwald.dk, hvis du har spørgsmål