Ferie med Flow


Ferier med indhold
OBS! Miniferien er afholdt, men vi gentager successen i maj 2018
Ta’ med på mini-Ferie med flow til solskinsøen Bornholm

Denne lille intense ferie har karakter af et retreat – dvs. nogle rolige dage, hvor du giver dig selv lov til at trække dig tilbage fra den travle hverdag med dens mange gøremål, aktivteter og forpligtelser og vende dig lidt indad.

Vi skal bo i luksus-sommerhus med udsigt ud over Østersøen, med direkte adgang til både klippekyst og sandstrand – og med naturfænomenet, den naturskønne historiske sprækkedal Storedalen ”i baghaven”.
 Har du lyst, får du bl.a. mulighed for skrive morgensider (i sengen), deltage i wake-op- Qigong på terrassen og en guidet meditation eller visualisering sidst på dagen.

Vi skal selvfølgelig også ud og gå et par mindfulde ture – mærke os selv og opleve naturen omkring os med alle sanserne.
 Et andet vigtigt omdrejningspunkt vil være de miniworkshops, hvor du med redskaber fra „De 5 stærke” får mulighed for at undersøge, hvem du (også) er og arbejde med dine drømme og dine mål – samtidig med at du fylder din værktøjskasse med metoder og redskaber, der vil inspirere dig til at fortsætte din proces, når du kommer hjem igen.

Så når vi om aftenen samles omkring „bålet” (brændeovnen), er det til „fri leg” og med mulighed for at inspirere hinanden med nye indsigter, vigtige erfaringer, spontane tanker, gode historier – og måske få et par gode råd fra gruppen til at sove på.

Ja, vi er en gruppe – men har du brug for at trække dig tilbage, være alene eller gøre noget for dig selv, så gør du selvfølgelig bare det.

Ferie med flow er først og fremmest din ferie, en foræring fra dig til dig selv…Så brug den som DU har lyst til

Mini Ferie med flow på Bornholm den 3.-6. maj 2018  koster 2.800 kr. for
  • 3 overnatninger i dobbeltværelse
  • Fuld forkælende forplejning
  • Undervisning og kursusmaterialer
Tilmelding senest fredag d. 18.4.2017 kl. 12

OBS! Vi betaler bustransporten til København med Rød Billet for deltagere fra Fyn og Jylland.

Spørg løs, bestil rejseprogram og bookinginfo på info@maikenbuchwald.dk