Ferie med flow i Norditalien

Ferie med flow er for dig, der BÅDE vil holde ferie OG blive klogere.

Flyv med i „skriveskjul” i Norditalien

6.-10 september 2017

Elsker du at skrive men har svært ved i din travle hverdag at finde tiden? Så tag med på denne workshop-ferie, hvor du både får tid og ro til at skrive og vender hjem med kufferten fuld af inspiration, motivation og ny skriveenergi, skriveviden og skriveteknikker.
Vi flyver til Nice og bliver i minibus kørt videre over den italienske grænse op til den charmerende lille landsby, Castelvittorio, som på smukkeste vis klistrer sig til en solfyldt bjergside i Nerviadalen i Lirguen.
Castelvittorio er en forunderlig lille by, hvor indbyggerne menes at have den højeste levealder i Italien. Forklaringen siges at være det sunde vand, den gode olivenolie og det kuperede terræn, som sørger for at dagsformen holdes ved lige. Stress har de ikke, „domani” er et ok svar, og på piazzaen i midten af byen sidder de gamle damer dagen lang og holder snakken kørende. De er glade for gæster og slår gerne en sludder af – på italiensk. Men man kommer langt med ganske få gloser på italiensk, fransk og engelsk – eller det internationale sprog: fagter! Så du kan slet ikke undgå at blive inspireret!

Udover personlig coaching og sparring undervejs består kursusdelen af ferien af fire workshops, hvor du får al den vigtigste viden og inspiration fra skriveforløbet „Autentiske Tekster”.

Du kan læse om forløbet på www.autentisketekster.dk
Udover de fire workshops bliver der forhåbentlig også plads til et par udflugter – og måske også et lynkursus i italiensk gastronomi.

En Ferie med flow i Italien er „all inclusive”. Vi bor i dobbeltværelser med morgenmad i små B&B i de restaurerede gamle huse, og undervisningen foregår alt efter vejret indenfor eller på tagterassen i „Asylet”, den gamle landsbyskole på piazzaen midt i byen.

Rejsen koster 7.500 kr og omfatter
Fly til Nice tur/retur
Transport Castelvittorio tur/retur
Ophold i delt dobbeltværelse med morgenmad
2 frokoster og 4 middage
2 udflugter

Rejsen arrangeres af  PUST rejser og skal bestilles senest den 15. august 2017.