Vælg en side

Autentiske tekster

 

[vc_row el_class=”overskrift”][vc_column][vc_column_text]

Autentiske tekster

                                    Drømmer du om at skrive – eller skrive endnu bedre?     Måske er du i gang – men har svært ved at komme videre?     Lad mig hjælpe dig.                                  Som journalist og skrivecoach har jeg mange års erfaring med både artikler, webtekst og bøger

                                                  OBS! Brug for et lille skub til at komme i gang?   Få 15 minutters gratis skriverådgivning over telefonen!                                                                                                                         Mail mig et par ord om dit projekt og dit behov på info@maikenbuchwald.dk, og jeg vender hurtigt tilbage.

Eller hvad med at deltage i et af de skrivekurser, jeg holder i AOF-regi? Jeg underviser i september i Greve

Skriv som den, du er!

Du vil gerne kunne skrive gode tekster til din hjemmeside, et stærkt nyhedsbrev eller værdifulde indlæg på din blog. Eller måske drømmer du om at skrive bog om det, du arbejder med eller er optaget af. Men du savner lidt skriveteknisk viden, sproglig inspiration, faglig feedback, gode udgivelsesfif og/eller kollegial sparring?                           Uanset hvad, så lad ikke vaklende selvtillid, blokerende selvsnak og andre benspænd spærre dig vejen.

Hop med på mit workshop-forløb „AUTENTISKE TEKSTER – skriv som den , du er, til dem, du vil nå” i september 2019 i København

Og opdag at skrive… Det kan du sagtens!

På blot fire tirsdage (en tirsdag pr. uge) vil du få styrke og redskaber til at lukke munden på alt og alle, som ikke støtter din proces (inkl. din egen indre kritiker) – samt teknikker og inspiration til at udfolde din indre skribent, så hun både vokser og blomstrer.

”Autentiske tekster – skriv som den du er, til dem du vil nå” er et særligt kursusforløb i små grupper – hvor der vil være fokus på BÅDE  effektive skriveprocesser, levende sprog og kreative skriveværktøjer OG på din indre skriver og din personlige skrive-udvikling.

Du vil bl.a.

  • Blive klogere på, hvem du er både som menneske og skribent/forfatter – og hvem dine kernemålgrupper er
  • Lære hvordan du skaber en god skrivetilstand – og undgår skriveblokeringer
  • Udvikle din unikke skrivestil og sprogtone
  • Træne skriveteknikker, som sikrer, at du fremover kan skrive i flow: inspireret og godt, frit, og selvsikkert
  • Blive bedre til både at at vinkle, komponere og redigere dine tekster

I den „tekniske” del vil du stifte bekendtskab med bl.a.

  • De 4 trin til en fuldtræffer-tekst
  • Fortællestile og fortællemåder
  • Den journalistiske værktøjskasse
  • Det levende sprog

I den personlige del  vil du blive introduceret til skrive-relevante redskaber fra „De 5 stærke”veje til personlig udvikling og vækst. Heriblandt fra metoderne Enneagrammet, Mindfulness og EFT (Emotional Freedom Technics).

Fordi målet med forløbet er at gøre dig til en god skribent/forfatter, skal du selvfølgelig også skrive – især mellem de 4 workshops. Her holder vi hinanden i  hånden og til ilden via mail og Facebook. Og i en afsluttende personlig 1:1 session sørger jeg for, at du kommer godt videre og frem mod dit mål.

Prisen for „Autentiske tekster”-forløbet er  kun 6.000 kr. inkl. feedback mellem workshops og en times 1:1 session.  Tilmeld dig mit nyhedsbrev – så får du 20% rabat.

OBS! Næste åbne forløb er 4.-25 september. Interesseret? Send mig en mail på info@maikenbuchwald.dk

 

Det siger tidligere deltagere:

„Indholdet i skriveforløbet „Autentiske tekster” var for mig meget lærerigt – jeg har fået nogle værktøjer med mig, som jeg bruger i mit daglige arbejde med at skrive tekster bl.a. til virksomhedens hjemmeside. Jeg har lyst til at skrive nu, det har ikke været tilfældet tidligere. Forløbet er godt planlagt, undervisningen er meget alsidig, og Maiken Buchwald er god til at holde opmærksomheden hos deltagerne.”

Elisabeth Aktor, Aktor Innovation, rådgivning og procesudvikling

…………..

Nogle gange i livet lander man på et kursus, som giver så meget mening, at det ressonerer med det inderste i hjertet – sådan et kursus var Autentiske Tekster for mig! At blive kyndigt guidet gennem det skrevne ord af Maiken Buchwald er en fornøjelse – både fordi hun er skarp og kompetent på sit felt, og fordi hun så brændende ønsker at inspirere os andre til at skrive. For mig – som absolut novice udi den skrevne formidling – blev det starten på en ny stemme i mit liv, og jeg føler nu, at jeg har redskaberne til at gå i gang og modet til at turde tro på det jeg ønsker at skrive. Dét har Maiken været kick-starter og inspirator på!

Så hvad enten du drømmer om at skrive blogs, udarbejde en kommunikativt stærk hjemmeside, skrive en bog eller noget helt fjerde, så gør dig selv en tjeneste og meld dig til kurset ”Autentiske tekster”

Henriette Claydon-Smith, Enneagram-konsulent, underviser og Integral Coach.

………..

„Skriveforløbet „Autentiske tekster” gav mig ny skriveviden og ny inspiration og har motiveret mig til at komme videre med mit aktuelle skriveprojekt. Maiken Buchwald er en engageret og vidende underviser, som for alvor træder i karakter, når hun giver feedback på det, man har skrevet. Dér er hun bare eminent!”

Helena Møller – journalist og forfatter

…………

Er taknemmelig! Har haft en skøn dag på kurset „Autentiske tekster” med dejlige og kloge Maiken Buchwald
Maiken var en af de første, der “så” noget i mig og mine coaching drømme. Hun skrev i 2001 den første artikel om mig i Børsen. Og hun hjalp mig med min første bog, „Coaching bogen” – og med sparring og inspiration. Den slags mennesker på ens vej betyder noget helt særligt. Mennesker, der tror på en, også når de fleste andre ikke gør. Mennesker, der giver og inspirerer frit og fint, og som er ærlige og giver en modspil. Tak til alle, der tror på nogen! Og en helt særlig tak til dig, Maiken, fra mig i dag.

Sofia Manning – coach, forfatter m.m.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]