Behandl dig selv – med energimedicin

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Behandl dig selv – med energimedicin

Energimedicin er en fællesbetegnelse for behandlingsformer, som påvirker kroppens energisystem, dvs.  meredianerne (energibanerne), chakraerne (energicentrene) og auraen (hele det energifelt, der omgiver vores krop). Jeg arbejder med to former for energimedicin:

Tankefeltterapi/Emotionel Freedom Technigues (TFT/EFT) kan måske umiddelbart virke som hokuspokus, men der ligger skam både fornuft og dokumentation bag disse to næsten identiske (selv)behandlingsmetoder. TFT/EFT er en hurtig og enkel måde at fjerne dybtliggende ubehag, smerter og hæmmende tankemønstre på. Metoden trækker både på østlige og vestlige tankegange. Østlige, fordi du ved at banke blidt (tappe) på en række punkter i ansigtet og på kroppen stimulerer de tilhørende energibaner. Vestlige, fordi du som terapeut kan kombinere tapningen med samtaleterapi – og som din egen „terapeut” kan benytte positive bekræftelser (affirmationer)

Har du hovedpine? Prøv at banke blidt med tre fingerspidser på håndryggen langs mellemrummet mellem lillefinger- og ringfingerknoglen (smertepunktet).

Mangler du energi? Så bank med tre-fire fingerspidser blidt på yderkanten af hånden    (karatepunktet).

Bank i nogle minutter (5-10), indtil du mærker, at smerten letter/energien vender tilbage.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Bachs blomsteremedier er i familie med homøopatisk medicin og går ud på at bringe forstyrrede, blokerede eller svage følelsesmæssige energier tilbage i balance.

Lægen Edward Bach, som udviklede de 38 blomsterremedier tilbage i 1930’rne, mente, at mange fysiske sygdomme skyldes følelsesmæssige ubalancer. Bach inddelte derfor remedierne i grupper på baggrund af typiske symptomer på alment menneskelige emotioner, dvs. grundfølelser. Læs mere HER http://bachsblomsterremedier.dk/dk

Den engelske Bach-ekspert og forfatter Stefan Bloom inddeler i sin bog „Bloom” remedierne efter, hvordan de får dig til at vokse og udvikle dig.

De 10 mest populære Bachremedier

OLIVE (Oliventræ)

WHITE CHESTNUT (Hestekastanie)

MIMULUS (Abeblomst)

ASPEN (Bævreasp)

STAR OF BETLEHEM (Fuglemælk)

LARCH (Lærk)

PINE (Skovfyr)

WALNUT (Valnød)

IMPATIENS (Balsamin)

HORNBEAM (Avnbøg)

Panikker du let – til eksamen, til jobsamtaler eller f.eks. når du skal på flyferie?

Nødhjælpsremdiet RESCUE består af fem forskellige Bach-remedier, som på hver deres måde dæmper akut nervøsitet og angst. Fås i helsekostbutikker både som dråber, pastiller og creme.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]