Lyt til dig selv – med positiv psykologi og LOT

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Lyt til dig selv – med positiv psykologi

Positiv Psykologi handler ikke om at skaffe al negativitet af vejen, tværtimod. I denne nye populære retning indenfor psykologien er der fokus på tankens kraft, på hvordan vores tankemønstre kan enten hjælpe eller hindre os i at lykkes og trives – og på, hvordan vi kan arbejde på at ændre de tankegange, der spænder ben for vores drømme og vores livskvalitet.

Loven om tiltrækning („The Secret”) er betegnelsen for en spirituel vinkel på positiv psykologi. Teorien bag „loven” bliver ofte sammenlignet med kvanteteori: At alt i universet – også vores tanker og følelser – består af energi, som blot vibrerer på forskellige frekvenser. Loven om tiltrækning går herefter ud på, at lige tiltrækker lige – dvs. at de tankefrekvenser du sender ud, vil også være dem, du tiltrækker.

Uanset hvad der styrer vores tankers kraft, er det et faktum, at tanker påvirker følelser og vice versa – og vores følelser og vores tanker påvirker vores handlinger!

Derfor er viden om tankens kraft og arbejdet med Loven og dit „mindset” et af de stærkeste udviklingsværktøjer, der findes.

 [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Tænk positivt – lyt til dig selv

Prøv igennem en periode til systematisk at lægge mærke til, hver gang du tænker en negativ tanke, som modarbejder din livsglæde. Og øv dig i lynhurtigt at neutralisere den ved at vende din tankegang 180 grader og formulere en positiv.

Griber du eksempelvis dig selv i en regnvejrsdag at tænke „Sikke et møgvejr i dag …”  kunne den næste tanke være „skønt at haven får vand og dejligt, at meteologerne lover sol i weekenden”. Lyder det for svært – eller for nemt? Det er blot en vane – og den virker![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]