Jeg maler…

[vc_row row_text=”Og nu også maler…” row_title=”Og nu også maler…”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Om mig

Jeg er oprindeligt uddannet reklametegner og illustrator fra Kunstindustriskolen i København (i dag Danmarks Designskole) tilbage i 70’erne.

Men så greb livet mig med begge hænder – som livet som ung jo gjorde dengang – og da jeg efter nogle år i nuet havde behov for mere uddannelse, blev det på Journalisthøjskolen i Århus. Så fulgte tre årtier som magasinjournalist, hvor jeg især blev opslugt af alt det nye, der rørte sig på områderne sundhed, psykologi og personlig vækst (se mit CV) – og hvor maleriet stort set var lagt på hylden.

Indtil jeg for to år siden valgte helt at droppe journalistikken for at få tid til det, jeg har opdaget giver mig den største frihed og glæde: At undervise – og at male!

Jeg maler i udgangspunktet abstrakt med farverne som dirigent, men ofte toner der – uden at det er målet – en form for landskab og/eller nogle fysiske væsner frem. For mig er farverne det afgørende for et billedes udtryk. Jeg er overbevist om, at farver rummer energier, som påvirker os, og det er min erfaring, at farverne, når jeg maler, ofte vælger mig fremfor omvendt.

Se flere billeder og følg mig på Instagram 

Vil du se mine billeder live?

I hele august måned kan du se mine billeder i kulturcentret KU.BE på Frederiksberg.

Og fra den 19. august til midt i oktober udstiller jeg sammen med 53 andre kunstnere fra Frederiksberg Kunstnerlaug i Frederiksberg Centret.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”25px”][vc_single_image image=”2117″ img_size=”full” onclick=”custom_link” css_animation=”appear” link=”https://maikenbuchwald.dk/ferie-i-thailand-10-17-marts-2017/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”2141,2138,2135,2136,2071,2118,2152,2153,2143,2115,1942,2155,2214,2215,2216,2142″ img_size=”283×170″][/vc_column][/vc_row]