Og nu også maler...


Og nu også maler...

Jeg er oprindeligt uddannet reklametegner og illustrator fra Kunstindustriskolen i København (i dag Danmarks Designskole) tilbage i 70’erne.

Men så greb livet mig med begge hænder – som livet som ung jo gjorde dengang – og da jeg efter nogle år i nuet havde behov for mere uddannelse, blev det på Journalisthøjskolen i Århus. Så fulgte tre årtier som magasinjournalist, hvor jeg især blev opslugt af alt det nye, der rørte sig på områderne sundhed, psykologi og personlig vækst (se mit CV) – og hvor maleriet stort set var lagt på hylden.

Indtil jeg for to år siden valgte helt at droppe journalistikken for at få tid til det, jeg har opdaget giver mig den største frihed og glæde: At undervise – og at male!

Jeg maler i udgangspunktet abstrakt med farverne som dirigent, men ofte toner der – uden at det er målet – en form for landskab og/eller nogle fysiske væsner frem. For mig er farverne det afgørende for et billedes udtryk. Jeg er overbevist om, at farver rummer energier, som påvirker os, og det er min erfaring, at farverne, når jeg maler, ofte vælger mig fremfor omvendt.

Se flere billeder og følg mig på Instagram 

Du er også velkommen til ferniseringen på min og Margot Bjarnøs udstilling i KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg tirsdag den 8. august kl. 18-20