Jeg maler…

Om mig

Jeg er oprindeligt uddannet reklametegner og illustrator fra Kunstindustriskolen i København (i dag Danmarks Designskole) tilbage i 70’erne.

Men så greb livet mig med begge hænder – som livet som ung jo gjorde dengang – og da jeg efter nogle år i nuet havde behov for mere uddannelse, blev det på Journalisthøjskolen i Århus. Herefter fulgte tre årtier som magasinjournalist, hvor jeg især blev opslugt af alt det nye, der rørte sig på områderne sundhed, psykologi og personlig vækst (se mit CV) – og hvor maleriet stort set var lagt på hylden.

Men for 5 år siden valgte jeg helt at droppe journalistikken for at få tid til det, jeg har opdaget giver mig den største frihed og glæde: At undervise – og at male!

Jeg maler en mellemting mellem figurativt og abstrakt med farverne som dirigent. For mig er farverne afgørende for et billedes udtryk. Jeg er overbevist om, at farver rummer energier, som påvirker os, og det er min erfaring, at farverne, når jeg maler, ofte vælger mig fremfor omvendt.

Se flere billeder og følg mig på Instagram